Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti ka dhënë dorëheqje dhe kryetar të ri të partisë e ka caktuar Musa Xhaferin. Ali Ahmeti ka vlerësuar se Musa Xhaferi është kuadri më i mirë për ta udhëhequr partinë deri në zgjidhjen e çështjes së emrit dhe anëtarësimit të Maqedonisë në NATO. Ali Ahmeti është në dilemë nese pas dorëheqjes të shkojë ambasador në Greqi, ose konsull i Maqedonisë në Zajaz, transmeton Gazeta Lajm.

Ai ka caktuar edhe tre nënkryetarët edhe atë Branko Sinadinovskin, Llazar Elenovskin dhe Ramiz Merkon.

Sipas të gjitha gjasave, deri në këta rreshta të fundit të këtij shkrimi, dikush edhe ka mundur të ketë dyshime për vërtetësinë e tij, e ndoshta dikush edhe ka besuar, por ju bëjmë me dije se e tërë deklarata e Haradinajt është e fabrikuar për shkak të 1 Prillit, ditës së rrenave. Prandaj, Aprilililili!

Loading...