Parlamenti i Maqedonisë, votoi për ndryshim të emrit, për hyrje në NATO dhe BE! Nisë jetë e re për popullin shqiptar! Epokës së madhe të UÇK-së i shtohet edhe fillimi i madh me NATO-n dhe BE-në brenda shtetit të Maqedonisë, që themelues të saj ka maqedonët dhe shqiptarët! Kjo është ngjarje historike! Populli shqiptar në Maqedoni, e ka për nderë që në ballë të fronit e ka Ali Ahmetin, Udhëheqësin e madh e largëpamës, birin besnik, shokun e heroit të kombit,Gjeneral Fehmi Lladrovci, por edhe shokun, bashkëveprimtarin e bashkëluftëtarin e dhjetrae qindra të rënëve luftëtarë e komandantë dhe idolin e mijëra e miliona shqiptareve anë e kënd globit! Ali Ahmeti duhet të jetë Presidenti i ardhshëm i Maqedonisë!
Ismet Sylejmani
Prishtinë,20 tetor 2018!.

Loading...