Gazetari më i njohur shqiptar, Blendi Fevziu, ka paralajmëruar për sonte intervistë me liderin e shqiptarëve në Maqedoni Ali Ahmeti në emisionin e tij OPINION në Televizionin KLAN.

Intervista do të emitohet edhe në Klan Kosova dhe Klan Maqedonia me fillim në ora 22:00.

Temat që do të diskutohen përfshijnë:
REFERENDUMI NË MAQEDONI!
KORIGJIMI I KUFIJVE TË KOSOVËS!
SITUATA NË VENDET E BALLKANIT dhe për shumë çështje tjera me rëndësi për popullin shqiptarë.

Loading...