Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti është bë kumbarë i djalit të Artan Grubit, në dy vjetorin e lindjes së tij. Me këtë rast, siç e parasheh riti pagan, ai ka marrë gërshërët dhe ia ka prerë flokt Epirit dy vjeçar. Fotot kanë vërshuar rrjetin, bashkë me komentet.Disa përmbajnë kritika, e disa komplimente për Ali Ahmetin si politikan vizionar. Ju sjellim disa prej tyre:
“Ali Ahmeti tregohet vizionar, e pa që nuk po i ec si lider, bëhet berber”.
“Pse Ali Ahmeti nuk u bë kumbarë i djalit apo vajzës së ndonjë ushtari të UÇK-së, po i djalit të Artan Grubit?”.
“Epir është emër grek që tregon se Ahmeti dhe Grubi janë të afërt me Greqinë dhe Serbinë”./shtigjeta.net
(Foto marë nga plusinfo.mk)