Maqedoni

Alia me Ukrainën, Nikolla me Vietnamin

ali-ahmeti-gruevski-500-1-620x330

Derisa ishte me VMRO-në në qeveri, Ali Ahmeti disa herë e ka përmendur “projektin Ukrainë”… Tani Nikolla Gruevski kishte thënë se partia e tij, a elementë të saj, “janë duke punuar në projektin Vietnam” dhe se ai personalisht “do të bëjë gjithçka” që i njëjti të mos ndodhë. Si Rambo? Jo, si Jezus, duke e parë veten “të ringjallur”; pra, sërish në qeveri… Po Alia? (Jo veç) një pëshpëritës më shumë…

*** Shpjegim: “Projekti Vietnam”, domethënë luftë e hapur kundër SHBA-ve dhe NATO-s…/Nazif Zejnullahu

 

To Top