Daniel Alves, përndryshe njeriu që i ka dhënë shumë Barcelonës, dje e ka bërë një gjest tejet të madh, që na ka bërë të gjithve me emocione të mëdha, madje dikë edhe me lot, duke u ulur në dy gjunjë dhe duke e puthur barin, në të cilin me vite me rradhë ka luajtur dhe ka dhënë magji, atë të Camp Nou-t.

Ndiqeni videon…

 

Loading...