Ambasada amerikanë në Shkup ka shprehur shqetësim për nivelin e lartë të ndotjes së ajrit në Maqedoni. Ky shqetësim është shprehur përmes “facebookut”, raporton “Lajm”.
“Ndotja është problem i madh në Maqedoni dhe në vende tjera në botë. Çka mund të bëjnë qytetarët në luftën e tyre për ajër të pastër? Çka duhet bërë qeveria? Shikojeni foton që të mësoni se çka I bën ajri i ndotur trupit tuaj”, shkruhet në profilin e ambasadës amerikane, ku poashtu është paraqitur një grafikë që tregon dëmet nga ajri i ndotur për trupin e njeriut por edhe format se si “luftohet” për ajër të pastër.

ambasada

Loading...