Një taksist nga Shkupi ka dashur t’i paguhet 300 denarë më shumë nga një shtetas i huaj. Pasi i huaji ka refuzuar, takstit e ka nisur veturën dhe nuk e ka lejuar të del. Në një moment kur tasksisti ka ngadalësuar lëvizjen, shtetasi i huaj ka kërcyer nga vetura dhe ka ikur.

Personi me inicialet R.R nga Karolina e Veriut – SHBA me qëndrim të përkoshëm në Shkup ka paraqitur se rreth orës 16.45 nga sheshi Skënderbeu ka hipur në veturë duke i thënë shoferit që ta dërgojë deri tek një hotel në Shkup.

Taksimetri ka treguar shumën prej 110 denarë, por ai ka kërkuar që për shërbimin e njëjtë t’i paguhet 400 denarë. Shkaku i komunikacionit të dendur, shtetasi amerikan ka shfrytëzuar momentin duke kërcyer nga vetura.

Loading...