Është bashkëshortja e këngëtarit të mirënjohur Sinan Hoxha, e vëmendja nuk po iëkn për asnjë çast nga ajo, shkruan Kosovarja.

Andrra Destani, tashmë njihet në audiencë edhe për atelien e saj të fustaneve elegante, e që janë aq të mrekullueshëm, por akoma më të bukur bëhen kur i sheh në trupin e saj.

Në fotot që sapo ka publikuar, duket mreslënëse, sa të bën ta mendosh nëse është prej vërteti apo një thjeshtë një kukull.

Shikojeni dhe binduni.

/Kosovarja/

Loading...