Vdekja tragjike e Florenc Beqirajt ka sjellë reagime të ndryshme emocionale por mesa duket edhe veprime konkrete, në mungesë të reagimit në kohë të institucioneve shqiptare.

Grupi i hakerave “Anonymous Albania” ka sulmuar faqen zyrtare të policisë së shtetit francez, në shenjë revolte dhe hakmarrje për vdekjen e Florenc Beqirajt.

Faqja zyrtare online e Policisë Franceze është e paaksesueshme për shkak të sulmit të hakerave shqiptarë të cilët kanë dhe një mesazh për Francën dhe politiken shqiptare.

Në seksionin e komenteve, njëri prej komentuesve pyet Anonymous Albania nëse do të sulmojnë dhe qeverinë shqiptare. Ja sesi përgjigjet grupi i hakerave.

 

Loading...