Zoran_ZaevFillimi i seances gjyqësore për rastin ‘Puç’, ku i akuzuari I pare është ish shefi I policies sekrete Zoran Verushevski, më pas akuzohen edhe bashkëshortja e tij Sonja Verushevska, një zyrtar nga Strumica Branko Palifrov, lideri I LSDM-së Zoran Zaev dhe Gjorgji Llazarevski, I punësuar në MPB, anulohet për në shtator.

Loading...