Qytetarët e ndërgjegjshëm të Tetovës bëjnë apel që të keni kujdes dhe të mos kaloni nga qendra e këtij qyteti evropian, sepse mund të ju sulmojnë qent. Ata kanë publikuar edhe një video me një tufë qensh, që është bërë në qendër të qytetit.
Edhe apeli i tyre është në dialekt tetovar: “mos kaloni ka qendra shkoni okolla se dvu han cent”.

Loading...