Javën e ardhshme bashkë me Bajramin e Vogël, fillon edhe Haxhi për besimtarët myslimanë që kanë vendosur të udhëtojnë në Mekkë, shkruan albeu.com.

Por, këtë herë haxhinjtë do të kenë edhe një risi gjatë qëndrimit të tyre pasi janë vendosur edhe hotelet në formën e kapsulave.

Ky lloj hoteli që është shpikur nga japonezët është i teknologjisë më të fundit dhe përdoret vetëm për fjetje.

Nuk zë territor dhe në çdo kapsulë ka 14 deri në 18 dhoma. Këto dhoma janë të gjëra 4 metra dhe të larta 1 metër dhe haxhinjtë që janë të lodhur nëse dëshirojnë mund të flenë deri në tre orë në to.

Këto hotele do të vendosen në zonën e quajtur Mina dhe pritet ta vizitojnë 2 milionë persona./albeu.com/

Loading...