I pari i Komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi për Lajm TV ështe deklaruar për nismën qytetare “Lugina do zgjidhje”, si dhe për bashkëpunimin me Qeverinë e Kosovës në lidhje me bisedimet Kosovë- Serbi.

Loading...