VIDEO/FUN

Ariu nuk ishte i mirëseardhur, për një xhiro

Në parkun nacional Jellouston është regjistruar një moment i pazakontë, i cili disa do t’i bëj të qesh, por ata që ishin prezent në këtë ngjarje, janë tmerruar.

Në këtë video shihet një familje e cila ndal veturën pranë një ariu të zi për ta fotografuar, duke u ndjerë të sigurt brenda. Mirëpo, ariu është treguar më i zgjuar se kafshët tjera dhe e ka hapur derën e veturës.

Fëmijët kanë filluar të bërtasin, ndërsa prindërit ishin të habitur me atë se çfarë mund të bënte një ari. Babai mezi kishte arritur të mbyll derën para se të bëhej vonë. Shikojeni videon.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top