Pics shows: The donkeys leaving the police station; These poor donkeys were detained in a prison for eating thousands of pounds worth of plants. The animals were kept in Urai Jail in the Jalaun district of the northern Indian state of Uttar Pradesh to punish their owner after munching their way through 500,000 INR (5,822 GBP) worth of plants left outside about to be planted. The prison’s head officer R.K. Mishra told Indian media: "These donkeys had destroyed some very expensive plants which our senior officer had arranged for planting inside jail and despite warnings the owner let loose his animals here so we detained the donkeys." But they did not inform the donkeys’ owner, named only as Kamlesh, what had happened to his livestock and he was not present to see the animals being apprehended. Kamlesh spent several hours frantically searching for his animals before being tipped off as to their whereabouts. When he approached jail bosses about his detained donkeys, they refused to let them go. It was only after he enlisted the help of local politician Shakti Gahoi, who came to the jail to speak on his behalf, that the donkeys were released. The animals were thought to be no worse off for their four days spent in detention. The eaten plants were not identified in reports.

Pasi kishin ngrënë bimë të shtrenjta jashtë burgut, tetë gomarë janë mbajtur në burg për katër ditë me radhë.

Ngjarja ka ndodhur në Indi, dhe ky akt është bërë për t’i dhënë mësim pronarit të tyre që të mos i lërë të lirë të bëjnë vepra të tilla, transmeton Klan Kosova.

Ky i fundit pasi e kishte kuptuar që ata janë të mbyllur në burg dhe kishte shkuar t’i kërkojë, zyrtarët e burgut kishin refuzuar t’i lironin. Atij i është dashur që ta kërkonte ndihmën e një politikani lokal, i cili negocioi për lirimin e tyre, që erdhi pasi pronari e nënshkroi një deklaratë, ku thuhej që nga tani e tutje nuk do t’i lejonte kafshët të qarkullojnë nëpër zona të banuara apo vende me rëndësi publike.

Loading...