Dy persona që u arrestuan sot në mëngjes, një burrë dhe një grua, janë çift shqiptar.
Sipas televizionit francez ‘Itele’, ka qenë çifti shqiptar që ia kishte dhënë armën vrasësit në Nice.
Loading...