Ky është momenti kur deputeti i Lëvizjes Vetëvendosjes, Ismajl Kurteshi arrestohet posa del nga Kuvendi i Kosovës.

Ai është përcjellë deri në veturën e policisë nga policë në rroba civile.

Ky deputet kishte ndezur gazin lotsjellës gjatë seancës së paradites. Pak më herët ishte arrestuar edhe Haxhi Shala dhe deputeti tjetër i Lëvizjes Vetëvendosje, Fisnik Ismaili.

Loading...