Policia gjermane ka arrestuar ish-truprojën e liderit të vrarë terrorist Osama Bin Laden dhe planifikon ta depërtojë në vendlindjen e tij, Tunizi.

Gazeta gjermane Bild shkruan se 42-vjeçari Sami A. Është arrestuar kur erdhi në stacionin policor, ku duhet çdo ditë që të paraqitet.

Loading...