Zv/Ministri Agim Nuhiu vitin 2018 e shpalli vitin per krijimin e nje fronti me te fuqishem per te luftuar çdo pofil te krimit! Sektori i puneve te brendshme – Tetove eshte duke i goditur fuqishem barret e nates, bastoret sportive, perdorimin dhe tregtine me substanca narkotike, etj.

Mbrëmë është kapur personi I.XH. i cili ka kryer reth 70 vepra penale ( si dhe 5 vepra penale nga viti 2016) prej të cilave në rajonin e SPB Tetovë ( Tetovë dhe Gostivar) gjithsej 35 vepra penale, prej të cilave 34 vjedhje të rënda , 8 përpjekje për vjedhje dhe 3 marrje të automjetit, si dhe në rajonin e SPB Manastir (Manastir dhe Resnjë) të kryera janë 6 vepra penale prej të cilave 3 janë vjedhje të rënda dhe 3 përpjekje për vjedhje të rënda ( si dhe 5 vepra penale vjedhje e rënda nga viti 2016) dhe në rajonin e SPB Ohrit ( Ohër, Strugë dhe Kërçove) ka kryer 29 vepra penale, prej të cila 19 janë vjedhje të rënda, 7 përpjekje për vjedhje të rënda, 1 vjedhje dhe 2 vepra penale marrje e automjetit .

Loading...