“Religjioni i Ri”, një ekspozitë me punime të artistit britanik, Damien Hirst është hapur mbrëmë në Muzeun e Arteve Bashkëkohore në Shkup.

Ekspozita e Hirst, i cili konsiderohet një nga artistët më me ndikim, më inovativ dhe më të suksesshëm botëror, është realizuar në bashkëpunim me Këshillin Britanik, galerinë “Poll Stolper” nga Londra dhe Mininstrinë e Kulturës.

Demien Hirst është njëri nga artistët më të njohur në botë dhe anëtar i shquar i grupit të njohur si Young British Artists – YBA i cili dominonte në skenën artistike të Britanisë së Madhe gjatë viteve të 90-ta.

Loading...