Artisti që çdo ditë krijon një miniaturë

mikrocip

miniatur

minit

minit1

minit2

minit3

minit4

minit5

minit6
Dizajneri japonez, Tatsuya Tanaka, ka që prej vitit 2011 pothuajse çdo ditë bën miniatura shumë kreative.

“Kur fëmijët e lënë imagjinatën e tyre të lirë, atëherë edhe ushqimi shndërrohet në lodër”, shprehet Tanaka.

E siç duket edhe Tanaka, e lë imagjinatën të lirë çdo ditë, transmeton Klan Kosova.

Ajo se çfarë ai përdor më së shumti është ushqimi.

“Brokoli dhe majdanozi mund të duken njësojë sikur nëj pemë, ose gjethet e pemëve shpeshherë duken sikurse janë varka të vogla që qëndrojnë në sipërfaqe të ujit”, shprehet Tanaka.

“Kalendari miniaturë”, quhet projekti i tij më i ri.
minit7

minit8

miniti

Loading...