Parlamenti i miratoi ndryshimet e Ligjit për sigurim pensional invalidor me procedurë të shpejtë, pasi që seanca mezi filloi me vonesë, sepse shumica nuk mundej të sigurojë kuorum. Minimum kuorum u sigurua me ardhjen e liderit të kryetarit të BDI-së, Ali Ahmeti, transmeton Gazeta Lajm. Me ardhjen e tij në sallë u bënë 61 deputetë që të mundet votimi të jetë legjitim, shkruan SDK. Mirëpo kuorumi ishte afatshkurtër dhe seanca sërish u ndërpre.

 

Loading...