Minisitri i Kulturës, Asaf Ademi mbrëmë ishte pjesëmarrës në shfaqjen teatrale ” Vdekja e Dantonit”, e cila u mbajtë në Ohër. Ministria e Kulturës, në krye me Asaf Ademin vazhdon të promovojë dhe avancojë aktivitetet kulturore në vend.