Ministria e Kulturës para Qeverisë sot do të paraqesë informacionin për nevojën për krijimin e një institucioni të ri kombëtar “Teatri i Gostivarit” – Gostivar, njoftoi Qeveria. Propozimi për të ndërtuar një teatër në Gostivar ka ardhur nga iniciativa e punëtorëve të teatrit dhe ishte një nga përpjekjet e para të Asaf Ademi pas marrjes së detyrës si Ministër i Kulturës.

Loading...