“UNSH këtë projekt e ka filluar një javë më parë dhe ky marsh është pjesë e aktiviteteve nga projekti madhor i  UNSh-së i quajtur “Java e kombit”, ky projekt filloi pikërisht nga viset ku jetojnë shqiptarët dhe u mundua që mos ti lë jashtë projektit shqiptarët e gjithë viseve.
Unë nga ky vend dua tu them të gjithëve se UNSh nuk po qëndron këmbë kryq e duar lidhur por po mundohet që ti bashkojë forcat rinore të popullit tonë nga e gjitha viset duke filluar nga Gostivari Shkupi kërcova Tetova Dibra struga etj. Projekti filloi në Manastir dhe përfundoi në Krujë”, tha Jasir Asani, kryetar i UNSH-së për LajmTV.

Loading...