Aleanca për Shqiptarët nesër do të mbaj Kuvendin Qendror. Në këtë mbledhje që do të mbahet në
Kërçovë do të zgjidhen anëtarët e kryesisë qendrore dhe sekretari i përgjithshëm, transmeton INA.
Ndërsa siç mësohet nënkryetarët do të zgjidhen nga Kryesia Qendrore e ASH-së.
Kryesia Qëndrore e ASH pritet të jetë prej 25 deri 31 anëtarë, me qëllim që ajo të jetë më efikase,
duke rritur edhe peshën politike të antarëve të saj. Për herë të parë pritet që në kryesinë partiake të
ketë antar të Kryesisë qëndrore nga Diaspora, njejtë sic ishte edhe rasti i delegatëve të Kongresit të
I-rë të ASH, që zgjodhën antarë të Kuvendit Qëndror të ASH nga diaspora, dhe të njejtët tani do jenë
të përfaqësuar në Kryesinë Qëndrore të ASH-së, theksojnë nga ASH.(INA