Kanë mbetur rreth 12 orë deri në mbylljen e ankandit të shpallur nga qyteti i Cyrihut për shitjen e targave “ZH-987”, që kanë simbolikë të veçantë për banorët e këtij qyteti. Deri sa po afrohet fundi i ankandit, po ashpërsohet edhe gara për blerjen e këtyre targave. Ankandi është online dhe aty vërehet që gati të gjithë ofertuesit më seriozë janë me emra ose me nofka shqiptare, shkruan Gazeta Lajm.

I fundit që ka bë ofertë është personi me nofkën “Beluqi”, duke ofruar shumë marramendëse prej 152 mijë frangave. Pas tij radhitja është kështu:
Auktionsverlauf für ZH 987
beluqi 152’400 CHF 27.03.2018 um 13:42:21
velo88 152’000 CHF 26.03.2018 um 16:11:39
VBerger 150’800 CHF 25.03.2018 um 16:18:09
AdnanMurseli 150’400 CHF 25.03.2018 um 11:47:00
kaj 150’000 CHF 24.03.2018 um 16:02:09
VehgimMurati 146’000 CHF 24.03.2018 um 13:39:30
VehgimMurati 142’800 CHF 24.03.2018 um 13:36:57
ZekiAsani 139’600 CHF 24.03.2018 um 13:06:38
VehgimMurati 139’200 CHF 24.03.2018 um 10:49:52
Sivaprakasam 138’400 CHF 24.03.2018 um 08:44:49
Edi8636 138’000 CHF 24.03.2018 um 08:18:44
Astirona 137’600 CHF 24.03.2018 um 00:05:01
JakupiArdita27 137’200 CHF 23.03.2018 um 23:20:19
kaj 136’800 CHF 23.03.2018 um 23:16:56
JakupiArdita27 136’400 CHF 23.03.2018 um 23:16:16
kaj 136’000 CHF 23.03.2018 um 23:15:30
JakupiArdita27 135’600 CHF 23.03.2018 um 23:14:55
VehgimMurati 135’200 CHF 23.03.2018 um 23:11:27
kaj 131’600 CHF 23.03.2018 um 23:07:18
VehgimMurati 130’800 CHF 23.03.2018 um 23:06:26
kaj 130’400 CHF 23.03.2018 um 23:01:56
VehgimMurati 130’000 CHF 23.03.2018 um 22:28:33
kaj 129’600 CHF 23.03.2018 um 22:08:46
VehgimMurati 129’200 CHF 23.03.2018 um 21:49:44
kaj 128’800 CHF 23.03.2018 um 21:25:20
VehgimMurati 128’400 CHF 23.03.2018 um 20:24:33
0 124’400 CHF 23.03.2018 um 20:08:26
ZonSikiraqa 124’000 CHF 23.03.2018 um 17:57:23
elbigëavedave 123’600 CHF 23.03.2018 um 15:46:07
kaj 123’200 CHF 23.03.2018 um 14:08:33
Alka01 122’800 CHF 23.03.2018 um 13:19:08
Sëissëolf 122’400 CHF 23.03.2018 um 13:16:36
lind 122’000 CHF 23.03.2018 um 12:40:01
kaj 121’600 CHF 23.03.2018 um 11:47:36
fxhem 121’200 CHF 23.03.2018 um 10:55:20
kaj 120’800 CHF 23.03.2018 um 09:56:49
Meendlee135 120’000 CHF 23.03.2018 um 09:40:12
kaj 117’200 CHF 23.03.2018 um 09:14:49
Ndërkohë pas kritikave dhe sugjerimeve të shumta se më mirë do të ishte që paratë t’i investojë në rajonin e Kumanovës dhe Likovës, se t’i harxhojë për një palë targa, nga ankandi është tërhequr Hadi Osmani nga Sllupçani i Kumanovës, shkruan Gazeta Lajm.
Ai ishte i pari që ofroi shifrën prej 152 mijë e 400 frangave, por shkaktoi shumë kritika në rrjetet sociale.
Ankandin online dhe në kohë reale mund ta përcillni në këtë link:

Loading...