Asociacioni për Edukim Penda bën thirrje studentëve universitarë dhe maturantëve të shkollave të mesme nga Republika e Maqedonisë të aplikojnë në konkursin e bursave për vitin akademik 2018/19, përcjell Portalb.mk.
Këtë vit asociacioni do të shpërndajë një numër të caktuar bursash në vlerë prej 450 EUR. Bursat do u jepen studentëve të suksesshëm që kanë nevojë për mbështetje financiare.
Për më shumë informata dhe mënyrën e aplikimit kliko LINKUN