Pas mbledhjes së kryesisë qendrore të Bashkimit Demokratik për Integrim në Reçicë të vogël është vendosur që shef i shtabit për fushatën e Referendumit të jetë Atilla Rexhepi, shkruan Zhurnal.mk

Me këtë konfirmohet edhe lajmi i Agjencisë së lajmeve Zhurnal lidhur me kandidaturën e Rexhepit në krye të fushatës së BDI-së për Referendumin që pritet të mbahet më 30 shtator.

Ndryshe, sot temë e diskutimit në kryesinë qendrore të selisë blue ka qenë pikërisht Referendumi dhe mbajtja e fushata e organizuar rreth tij.

Loading...