Autobusi i linjës Shkup-Gostivar ka marrë flakë para pak minutash në rrugën Shkup-Tetovë, në afërsi të pikës pagesore në fshatin Gllumovë.

Ekipet e zjarrfikësve janë në vendngjarje dhe po përballen me zjarrin. Pasagjerët kanë arritur të dalin nga autobusi.

Loading...