Aziz Pollozhani si e mori titullin Profesor Inordinar në FON, pa punuar fare aty ?! (DOKUMENT)Aziz Pollozhani si e mori titullin Profesor Inordinar në FON pa punuar fare aty ?! (DOKUMENT)

Valon Bela nuk ndalet vazhdon me paraqitjen e dëshmive, tani publikon dokumentin se si Rektori i UNT-së, Prof.Dr. Aziz Pollozhani ka marrë titullin Profesor Inordinar në Universitetin FON pa punuar fare aty, shkruan fjala.mk.
Më poshtë ju sjellim postimin e Valon Belës dhe dëshminë :

Loading...