Një ngasës adhurues i shpejtësive, të cilit vetura e tij doli jashtë kontrollit, iu desh ta shpëtonte babai i tij.
Vetura e manjatit të shpejtësisë Mike Jones derisa po ngiste veturën në pistën e garave me veturat sportive, u përplas dhe përfundoi në flakë por që babai i tij menjëherë reagon dhe e nxjerr atë jasht saj.

 

Loading...