Me rastin e trevjetorit të vrasjes së Xhemail Rexhepit-Komandant Shqiponjës, sot në ora 18 te varrezat e qytetit në Kumanovë do të bëhen homazhe për të përkujtuar veprën e tij.
“Të nderuar Luftëtar të UÇK,Veteran të Luftës, Familjar të Dëshmorëve të rrespektuar Shok dhe Miq ju ftoj nesër 23.07.2018 e hënë ora 18h tek varrezat e Qytetit në Kumanovë për Homazhe në tre vjetorin pran Varrit të Komandant Shqiponjës!
Ai një jetë për ne,Ne një lutje për Atë!
Me respekt Familja Shqiponja Kumanovë!”, kanë njoftuar familjarët e Komandant Shqiponjës. Video – Komandant Shqiponja

Loading...