Mario Majollari e dinte se ishte i mallkuar, jo për fajin e tij, por të babait.
Në vitin 2000, Avni Majollari kishte vrarë dy persona në Tiranë dhe për këtë ishte dënuar me burgim të përjetshëm.
Por mbrëmjen e shkuar, mallkimi mori formën e plumbave.
Mario Majollari u qëllua për vdekje nga Kastriot Gjuzi, sipas policisë.
Kastrioti është vëllai i Ilir Gjuzit, një nga viktimat e Avni Majollarit.
Ky i fundit nuk ka bërë deri më tani kërkesë për të shkuar në varrimin e të birit.
Kjo për shkak të konflikteve me familjen e ish-gruas.
Mëngjesin e sotëm, fqinjët e tij kanë vendosur tufa me lule dhe kanë ndezur qirinj në vendin ku u vra 28-vjeçari. Të tronditur nga ngjarja dhe mes lotësh, ata thonë se Mario ishte një djalë shembull, i arsimuar, dhe i qetë.
Fqinjët thonë se nuk ishin në dijeni të së shkuarës së babait të Marios, pasi prindërit e tij ishin divorcuar kur ai ishte vetëm 2 vjeç. Nëna e tij është kujdesur për ta rritur dhe arsimuar.
Ata thonë se Mario ka punuar që në moshë të vogël, për të përballuar shpenzimet. Por edhe pse e kishte ndjerë rrezikun dhe kishte kërkuar azil, 28-vjeçari mbeti i vrarë mbrëmjen e djeshme pranë banesës së tij.