Baci Adem u nda nga ne, por emri, vepra dhe sakrifica e tij do te jetojne sa te jetoje shqiptaria dhe Kosova. Mburremi qe e patem nje figure te tille, ndersa sot ndjejme pikellim te madh per nje humbje te madhe qe po e perjetojme te gjithe si popull. I lutemi Zotit qe ta pranoje ne meshiren e tij dhe ta shperbleje per gjithe ate qe beri sa ishte ne kete jete. I lehte te qofte dheu i Kosoves baci Adem. /Hadi Osmani