Bahar merr “snajperin” dhe niset në luftë, bëhet ushtarja më e bukur e ushtrisë turke (Foto)

Gaye Turgut përveç profesionalizimit në aktrim njihet edhe si një femër tejet joshëse.
Situatat politike në vend padyshim që i prekin edhe artistët të cilët edhe kanë ndikim në opinion, përcjell ORAvip.
Në Turqi nacionaliteti është i dukshëm tek popullata dhe për çdo ngjarje aktuale ata shprehin respektin dhe dashurinë që kanë për ushtrnë dhe flamurin e tyre.

Loading...