Arsyeja kryesore pse BESA ia dha nënshkrimet LSDM-së për ta marrë mandatin dhe pastaj të bisedojë për platformën shqiptare ishte të mos ndodhë skenari që përgatiti VMRO përmes DUI-t dhe postierit të Aleancës që fillimisht të pranojë platformën shqiptare dhe pastaj Ivanov mos ti jep mandatin LSDM-së, shkruan aktivisti i Lëvizjes Besa nga Kumanova, Mesud Bajrami. “Ky pra ishte skenari i errët VMRO-DUI+Postieri i aleancës për BDI që kërkuan fillimisht të bisedonin për platformën shqiptare dhe pastaj nëpërmjet presidentit Ivanov uji të shkojë tek Nikolla”, thekson Bajrami.

Loading...