Tifozat tetovarë të Shkëndijës, po e dridhin sonte të gjithë Shkupin me brohoritjet e tyre në mes të Shkupit, në arenën “Phillip II”.

“Ballistët”, gjatë gjithë ndeshjes së gjysmës së parë të lojës brohorasin dhe këndojnë këngë patriotike, pas golit të Radeskit i cili shënoi në minutën e 7′ dhe kaloi në avantazh ekipin tetovar Shkëndija kundër Rabotnickit.

Ballistët në mes të Shkupit njëzëri brohorasin: “Shqipëri Etnike”, “Shqipëri Etnike”.