“Si nuk u mbushën mend këta politikan, se janë në funksion të popullit dhe jo të xhepit të tyre. Ne i zgjedhim për të na përfaqësuar për të pasur një jetë më të mirë. Këto që po kërkojmë janë kushte elementare dhe jo investime kapitale, për të cilat mos të flasim se sa janë zhvilluar në këtë komunë. Çairi është shndërruar në një biznes politikanësh ku vetëm ndërtohet për tu pasuruar dikush dikush, e që shkelin çdo rregullore, kanë krah të fortë dhe askush s’mund të ju bën asgjë”, tha Adem J.,banor.

21433081_1338026552986006_7394573966158438004_n21462275_1338026602986001_3069577866436638915_n

Ndricimi publik ne Çair
Gjithashtu ankesat nuk munguan edhe në profilin e OJQ “Duam Çair të pastër”, ku banorët e Gazibabës, Dizhonit dhe Fushë Topanës nuk hezituan të postojnë edhe fotografi dhe video për të dëshmuar se rrugët dhe lagjja e tyre është lënë në errësirë tani më disa ditë.
Ndricimi publik cair

Portalb.mk tentoi të bie në kontakt me ndonjë nga punonjësit e komunës së Çairit për të sqaruar këtë problematikë dhe për të pyetur se a është duke u punuar për zgjidhje të këtij problemi, por nga ky institucion nuk morëm përgjigje.

Loading...