Sonte në lagjen Gjorçe Petrov është aksidentuar një fëmijë nga një veturë në shpejtësi të madhe.

Banorët shumë të revoltuar kanë dalur në protesta dhe i kanë bllokuat rrugët. Pas ardhjes së policisë për ta bërë këqyrjen e vendit, banorët të revoltuar janë përleshur me forcat policore.

Fëmija është dërguar në Klinikën e Shkupi, i njëjti është me lëndime në tru.

Ndiqeni videon: