Banorët e Sopotit u kalbën në burg pa asnjë dëshmi, Boban Iliqi bëri vrasje dhe dënohet vetëm 6 vjet!

15 vjet kalbesh n’burg pa dëshmi faji (Sopoti), 6 vjet dënohesh kur bën vrasje me paramendim dhe krim si Boban Iliq, e hajde tash si i thoni ju kësaj pune?
S’doja t’merrem aspak me politikë këto ditë, ende trajtoj autizmin, por rasti i Almirit m’prek shumë si nënë shqiptare që jetoj n’Maqedoni./Gjyla Çeliku

Loading...