Kandidati i PDSH-së për komunën e Tetovës, Bardhyl Dauti, bartësi i listës së këshilltarëve, Adnan Billalli, kandidatët për këshilltarë dhe anëtarët e shtabit të degës së Tetovës, ishin në vizitë në lagjen Reçica e Madhe.

Dauti këtë vizitë e shfrytëzoi për të diskutuar problemet e shumta të banorëve të kesaj lagje me të cilët ata ballafaqohen një kohë të gjatë! /lajm/.

2

1

3