Bashkim Bakiu: Oligarkia e hekurt pamundëson formimin e shkollave politike (VIDEO)

Bashkim Bakiu, politolog, në emisionin “Agora” në Lajm TV ka pohuar se organizimet politike në Maqedoni shihen si interes i ngushtë dhe jo si akademi apo shkollë politike./GazetaLajm

Loading...