Bazar humanitar në “Capitol Mall”

Bazar humanitar, në të cilin do të shiten produkte të punuara me dorë të vitit të ri dhe stoli, do të mbahet sot dhe nesër në Kapitol moll.

Mjetet e grumbulluara do të donohen në shkollën për fëmijë me shikim të dëmtuar “Dimitar Vllahov” në Shkup.

Artizanët do t’i ekspozojnë prodktet e tyre në katin e parë në Kapitol moll sot nga ora 13 deri në 21 dhe nesër nga ora 10 deri në ora 15.

Loading...