Skender Skenderi
Anketa e fundit është dëshmia me e mirë për të hap sytë strukturat dhe ne veçanti votuesit e rëndomtë dhe të sinqertë të BDI-së. Jemi të gjithë dëshmitarë që në zgjedhjet e fundit lokale Lsdm dhe në veçanti Zoran Zaev ishin faktorët vendimtar që shpētuan BDI nga debakli. Ishin momente mjaft të çuditshme ku Zoran Zaev së bashku me Lube Boshkoskin morën në dorë frerët e fushatës së Bdi në raundin e dytë me theks të veçantë në Strugë, Gostivar dhe Tetovë ku Bdi dihej që humbjen e ka të garantuar dhe si rrjedhojë me manipulime dhe kërcënime të të gjithë formave doli që të ” shpëton ” Bdi me çka Zoran Zaev dhe Lube Boshkoski arritën të duken si heronjë në sytë e strukturës dhe votuesit të pērbetuar të partisë BDI. Me këtë logjikë duket qe Zaev ka vepruar edhe në anketën e fundit ku Bdi-në e ka fryer në shifra që nuk ju beson asnjë njeri normal në Bdi dhe ndërkohë ka rrezuar aq poshtë Bdi-në. Është vazhdimësi e logjikës për ti dhënë sinjal strukturës së ngushtë të Bdi dhe votuesit të përbetuar. Po të kishit një BDI- të vjetër dhe disa ish emra të vjetër do ju shpētonin nga humbja dhe jo unë dhe Lube Boshkoski. Me këto fjalë të fundit mundet të komentohet rezultati i zgjedhjeve lokale dhe anketa e fundit. Është koha për të reflektuar çdo votues i Bdi se ku mund të përfundojë në të ardhmen.

SKENDER SKENDERI
ANËTAR I KUVENDIT QËNDROR Aleanca Për Shqiptarët

Loading...