Uncategorized

BDI votoi për zgjedhjen e Zvërlevskit, do të votojë edhe për shkarkimin e tij

ejup

Propozimi për shkarkimin e Prokurorit Publik Marko Zvërlevski i nënshkruar nga Sekretari Gjeneral i Qeverisë Dragi Rashkovski sot arriti në arkivin e Kuvendit. Para katër viteve BDI bashkë me VMRO-DPMNE-në përkrahën zgjedhjen e Zvërlevskit, mirëpo tani kjo parti do të votojë edhe për shkarkimin e tij, si pjesë e shumicës së re parlamentare, shkruan Gazeta Lajm. Deputeti i BDI-së, Ejup Halimi, nuk ka fjalë negative për Zvërlevskin, por e konsideorn si diçka normale shkarkimin e tij për shkak se kemi qeveri të re.

“Si qeveri e re, normal është propozuar deri tek Këshilli i prokurorëve për shkarkimin e Zvërlevskit dhe ne si shumicë parlamentare ne do të votojmë për shkarkimin e tij, tha Ejup Halimi, BDI.

 

To Top