Kur nëna e kësaj bebeje iku për të blerë në dyqan, të atit i erdhi një ide të shkëlqyer për të pastruar shtëpinë. Kështu, ai e vendosi vogëlushen me uturak mbi një “Roomba”, tip fshese me korent, të cilën e komandoi që të vërtitej për të pastruar shtëpinë. Kështu, edhe vogëlushja kënaqej, edhe shtëpia pastrohej, por dhe  gruaja mbetej e kënaqur nga bashkëshorti.

“Roomba” është një pajisje robotike me vakum që shërben për të pastruar shtëpinë dhe është publikuar si risi në vitin 2002.

Loading...