Lënda për rastin ‘Monstra’ do të filloj gjykimin nga fillimi. Kështu ka shkruar në rrjetin social, Bedri Ajdari, familjarë i të akuzuarve të rastit ‘Monstra’.
“Prokuroria bëri një hap konkret, e tërhoqi lëndën dhe e ktheu në rigjykim. Liri për të akuzuarit tanë, urime”, ka shkruar Ajdari në facebook, përcjell SHENJA.

Loading...