Sërish është koha për Garage Sale në Ramstore Mall me lirime që nuk guxojmë ti lëmë.

Në Ramstor Mall tradicionalisht për të nëntën herë po bëhet pastrimi, gjithcka do të nxirret jashtë!

Ethet e shopingut fillojnë nesër dhe do të zgjasin tetë ditë deri më 20 gusht. Mundësi fantastike për të rinovuar garderobën tuaj dhe të plotësoni dollapet e juaja të rrobave, me cmimet e lira deri në -70 për qind.

Ku do të ketë ulje të cmimeve? Në të gjitha dyqanet dhe lokalet në Ramstore Mall, por gjithsesi edhe në Ramstor Marketin që është pjesë e qendrës tregtare dhe ku janë paralajmëruar gjithashtu promocione për shumë produkte.

Do të keni kohë të mjaftueshmë për shëtitje dhe ju rekomandojmë të visheni me gjëra të bukura dhe rehatshme. Nuk ka vend më të mirë se këtu që mund të bëni këtë.

Kjo me rrjedhën e viteve u bë vendi për shitjen e madhe në qytet dhe këtë mezi po e presin.

Në Ramstore Garage Sale me pak para mund të bleni shumë gjëra, duke filluar me veshje sportive, rrobe trendi, veshmbathje cilësore dhe materiale tjera të modës. Tanimë sigurisht e keni në kokë planin tuaj dhe niseni nga ajo “të presim Garage Sale dhe të kursejmë”.

Njëlloj do të jetë edhe kësaj radhe, prej nesër deri më 20 gusht. Bëhuni gati për nesër – kapni ditën dhe cmimet e lira!

Loading...